SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kun tarvitset uudet kuulokkeet
January 25th, 2022 by Katelynn Champlin

Musiikki on kautta aikojen ollut ihmisille asia lähellä sydäntä, ja tästä syystä musiikki soikin lähes missä tahansa minne ikinä menemme. Muutamia vuosia sitten musiikin kuuntelu keskittyi usein ainoastaan sisätiloihin joissa oli jokin erillinen laite sen toistamiseen, mutta maailma muuttuu.

Nykyään musiikin kuuntelu on helppoa ja vaivatonta, ja onnistuu lähes missä vaan, kiitos nykyteknologian. Älypuhelimiin on kehitetty sovelluksia jotka mahdollistavat suosikkimusiikin kuuntelun missä tahansa, ja milloin tahansa. Tätä silmällä pitäen on kehitetty myös uusia toinen toistaan parempia ja laadukkaampia kuulokkeita, jotta musiikin kuuntelu olisi aina nautinnollinen kokemus niin lenkkipolulla, kuin vaikkapa työmatkalla bussissa.

Langattomat kuulokkeet

Langalliset kuulokkeet alkavat olla historiaa, ja nykyään saammekin nauttia musiikista vapaammin täysin langattomien kuulokkeiden ansiosta. Ei enää ainaista taistelua johtojen kanssa, tai korvista putoavia nappikuulokkeita johdon jäädessä jonnekin kiinni. Kuulostaako tutulta? Nämä ovat pieniä asioita, mutta niillä on valtava merkitys siihen minkälaisen kokemuksen sekä elämyksen ne musiikin kuunteluun tuovat.

Vastamelukuulokkeet

Musiikin suurkuluttajana haluan saada aina täydellisen kokemuksen jopa juoksulenkillä, ja siihen ratkaisu on vastamelukuulokkeet. Tutkin asiaa enemmän nettiä apuna käyttäen, ja hyvä vaihtoehto löytyikin sivustolta. Vanhat kuulokkeet vaihtuivat Valcon vmk20-vastamelukuulokkeisiin, enkä ole katunut. Halusin nauttia musiikista ja kuulla sen täysin puhtaana sekä kirkkaana ympäröivästä melusta huolimatta, ja ratkaisu siihen oli helppo; osta valco vmk20 verkosta osoitteesta ja näin se hoitui. Lisätietoa valitsemistani kuulokkeista löydät täältä


»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa